Karakoz: Fen işleri ve ASKİ olarak 1.2 milyarlık yatırım yaptık

Karakoz: Fen işleri ve ASKİ olarak 1.2 milyarlık yatırım yaptık

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASKİ Genel Müdürlüğü olarak İl genelinde toplamda 1 milyar 217 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz,  Aydın Koordinasyon Kurulu toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Karakoz, ilçelerde çok sayıda yatırımların devam ettiğini söyledi. 

"ASKİ OLARAK 766 MİLYON 590 BİN LİRA YATIRIM YAPTIK"

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü olarak ildeki yatırımlarının 766 milyon 590 bin lira olduğunu dile getiren Karakoz, “ Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü olarak Kuşadası Davutlar kanalizasyon hattı, Kuşadası Kirazlı mahallesi isale hattı, enerji nakil hattı ve trafo yapım işi, Koçarlı kısmi kanalizasyon hattı, Davutlar kanalizasyon şebekesi, Efeler ilçesi Osman Yozgatlı, İstiklal, Ovaeymir mahalleleri içme suyu şebekesi, Germencik Mursallı kanalizasyon içme suyu ve arıtma tesisi, içme suyu sondaj kuyusu, muhtelif mahallelerde beton ve parke yapım işi, Savrendere mahallesi içme suyu hattı, Nazilli Pirlibey mahallesi içme suyu ve kanalizasyon hattı, Çine Kavşit mahallesi içme suyu, Bıyıklı mahallesi içme suyu hattı yatırımlarımız devam ediyor. ASKİ Genel Müdürlüğü olarak toplam yatırım bedelimiz 766 milyon 590 bin liradır” dedi.


"NAZİLLİ'NİN OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM OLACAK" 

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yatırımlarıyla ilgili de bilgiler aktaran Karakoz, “Kuşadası’nda kafe ve restoran binalarının restorasyonu ve kültür merkezi otopark ve çevre düzenlemesi, muhtelif mahallelerde üst yapı işleri, Nazilli yer altı otoparkı yapım işi, eski hal içerisindeki tescilli binaların restorasyonu ve çevre düzenlemesi üçüncü etap yapım işi, Didim Kültür Merkezi, Efeler Mimar Sinan Parkı, İncirliova kreş yapım işleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı olarak toplam yatırımlara 450 milyon 420 bin lira yatırım bedelimiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler