Kasım ayında istifa etmesi bekleniyor

Kasım ayında istifa etmesi bekleniyor

AK Parti’de 2023 seçimlerinde milletvekili adayı olması beklenen Ömer Özmen’in Kasım ayının başlarında istifa edeceği öne sürüldü. 

AK Parti Aydın’da 2023 seçimleri öncesi hazırlıklar tam sürat devam ediyor. Mevcut milletvekilleri ile il ve ilçe teşkilatları sahada çalışmalarını sürdürüyor. 2023 genel seçimlerinden yeniden zaferle ayrılmak isteyen AK Parti’de sıralamaya girecek isimlerde büyük merakla bekleniyor. 

“ÖZMEN’İN İSTİFA ETMESİ BEKLENİYOR”

Öte yandan uzun süredir İl Başkanlığı görevini yürüten Ömer Özmen’inde milletvekilliği adaylığı için istifa etmesi bekleniyor. Özmen’in Kasım ayının başında istifa edeceği öne sürülürken, yerine kimin geçeceği ise merak konusu oldu. 

“BİRBİRİNDEN TECRÜBELİ İSİMLER VAR”

Özmen’in ardından başkanlık koltuğuna geçecek kişilerin ismi kulislerde ayyuka çıkmaya başladı. Özmen’in teşkilat başkanlığını emanet ettiği Aytaç Arslan’ın, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir’in ve eski Söke İlçe Başkanı Tanju Karaçancı’nın sık sık teşkilat içinde ve genel merkezde nabız yokladığı belirtildi. 

Özmen’in uzun süredir yol arkadaşlığını yapan Cihat Akkuş ismi de adaylar arasında gösterilirken, Mehmet Arkun, Gökhan Ökten ve Mehmet Aydemir isimleri de parti içerisinde dillendiriliyor. 

“ERDOĞAN GENÇLERE YÖNELEBİLİR”

Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekili kadrolarında Z kuşağına hitap edebilmesi için genç isimlere yer vereceği yönündeki söylemlerinin bazı iller içinde ön planda tutulabileceği belirtiliyor. Bu kapsamda Erdoğan’ın partinin içerisinde yetişen ve taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Mustafa Üpbül ile eski Gençlik Kolları İl Başkanlığı yapan Sami Üner ile Abdülhamid Burak Aykut'a da başkanlık koltuğunu emanet edebileceği güçlü şekilde dile getiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler