Kaya'dan Celbek'e salvo

Kaya'dan Celbek'e salvo

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya üç yıllık hizmet dönemini eleştiren AK Partili Hüseyin Celbek'e sert sözlerle yüklendi.

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı 3 yıllık hizmet dönemini üzerinden eleştirmişti. Bugün Belediye İş Sendikası ile imzalanacak sözleşme öncesi konuşan Başkan Kaya'ya sert sözlerle yüklendi. 

Başkan Kaya, "Pazar yangın yerine dönmüş. Önce garibanlara insinler. İnsanlar can derdinde. Beni eleştirenler önce bu insanların dertlerine baksın" dedi. 

Başkan Kaya açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Şimdi birileri konuştu bende Ramazan mübarek gün sana cevap vermeyeceğim dedim ama birkaç kelime etmek istiyorum. Birileri diyor ya üç yıldır ne yaptın. Ne mi yaptım: Öncelikle şu belediyenin kapısını halka açtım. İnsanlar belediyeye gelmeye çekiniyordu. Güvenlik görevlileri vatandaşın önüne geçip milleti kapıdan çeviriyordu. Şimdi burası halkın belediyesi oldu halkın. Başka ne yaptım söyleyeyim: Başkan olduktan sonra hiç değişmedim. Başkan olmadan önceki Aytekin neysem yine aynı Aytekin oldum. Birileri gibi makam arabalarına binip halktan kaçmadım. 

"HER ZAMAN İŞÇİNİN ALIN TERİNİ ZAMANINDA VERDİM" 

Başka ne yaptım söyleyeyim: Ben geldiğimde bu belediyenin işçisi memuru aylıklarını alamıyordu.  Sözde beni eleştiren arkadaşların ödemedikleri işçinin emekçinin alın terini ödedim ben. Göreve geldiğimden itibaren her ay düzenli olarak maaşları yatıyoruz. Onlar gibi işçinin emekçinin alın terini başka yerlere harcamadım. Önce işçinin maaşı dedim. Kalkmışlar şimdi beni eleştiriyorlar, hiç kusura bakmayın siz beni eleştiremezsiniz. Çarşı, pazar yangın yeri. Millet zamlardan evine ekmek götüremiyor. İnsanlar çaresiz, akşam yemekte çocuklarımın önüne bir tas çorba nasıl koyacağım diye dertleniyor. Küçücük bebeğine bez alamıyor, mama alamıyor, elektrik faturasını ödeyemiyor. 

"BİR ELLERİ YAĞDA BİR ELLERİ BALDA" 

Beyefendilerin bir elleri yağda, öbür elleri balda, kalkmış beni eleştiriyor. Hiç utanmadan, sıkılmadan bana karne notu veriyorlar. İncirliova halkı size notunuzu seçimde verdi. 28 günde beni belediye başkanı yaptı. Siz başarılı olsaydınız sizi seçerlerdi. Ama merak etmeyin ilk seçimde çok güzel bir karne notu daha alacaksınız. Bu millet size öyle bir not verecek ki bir daha kendinize gelemeyeceksiniz. Bu konuştuklarım siyaset falan da değil, her biri gerçek. Birisi çıksın desin ki başkanım bunlar yanlış. Şimdi gelelim asıl konumuza. Biliyorsunuz maaşlar konusunda ben sizi hiçbir zaman üzmedim. Belediyenin onca borcu, derdi varken önce işçinin maaşını yatıralım, benim çalışanım evine ekmeğini götürsün. Geri kalanı sonra hallederiz dedim."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler