Kaymakam Cemal  Şahin'e hayvansevenlerden anlamlı ödül

Kaymakam Cemal Şahin'e hayvansevenlerden anlamlı ödül

Efeler Kaymakamı Cemal Şahin'e EgeFed-HayKonFed tarafından sokak hayvanları için gerçekleştirdiği duyarlı projeler nedeniyle plaket takdim edildi.

Aydın kent genelinde bulunan sokak hayvanlarının sorunları ve çözümleri nedeniyle Efeler Kaymakamı ve İl Hayvan Kurulu Başkanı Cemal Şahin'in başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya EgeFed-HayKonFed Derneği Aydın Hayvan Hakları ve Eğitimi Dernek Başkanı Jale Koç ve Başkan Yardımcısı Nalan Çeviren de katıldı. Toplantıda, dernek üyeleri tarafından sokak hayvanlarının sorunları ve çözümleri için hazırlanan dosya Kaymakam Şahin'e takdim edildi.

"KAYMAKAMIMIZ SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKTI"

Dernek üyeleri, sokak hayvanları için hayata geçirdiği projelerle birçok kez gündeme gelen Kaymakam Şahin'e çalışmalarından dolayı plaket verdi. Başkan Koç, toplantının ardından yaptığı açıklamasında, “İl Hayvan Koruma Kurul Başkanı olarak göreve başladığından bu yana değerli Valimiz sokak hayvanları için olağanüstü kararlar alarak sokak hayvanlarımıza sahip çıktı ve yasaklı günlerde derneğimizle birlikte beslemelere katıldı. Egefed-Haykonfed olarak çalışmalarımızdaki katkılarından dolayı kaymakamımız Cemal Şahin'e Aydın Derneğimiz tarafından bir plaket sunuldu. Toplantıya katılan Efeler Belediyesi Veterinerlik Müdürü Muharrem Arslan, Aydın Büyükşehir Barınak Müdürü Halil Çapakçıoğlu, DKMP Müdürü Ali Egemen İşcan, DKMP Kadir Kılıç'ın katkıları için ayrıca teşekkür ederiz. Sayın Vali Yrd. Cemal Şahin'in dikkatle bizleri dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarından dolayı ve her ihbarı değerlendiren DKMP Müdürümüz Ali Egemen İşcan'a minnettarız. İyi ki varsınız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler