Kaymakam Soley'den veda mesajı

Kaymakam Soley'den veda mesajı

Gömeç Kaymakamlığı'na atanan Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, fahri hemşeri ilan edildiği Karacasu'ya ve Karacasulu vatandaşlara vedası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

20 Ağustos tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirilmiş, Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Balıkesir Gömeç Kaymakamlığı'na atanmıştı.

Emekliliğine az bir süre kala atamasının gerçekleştirilmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde duruma tepki gösteren Kaymakam Soley bir veda mesajı yayımladı. 

"SİZLERLE BİRLİKTE ÇOK ŞEY BAŞARDIK"

Mesajında çalışma arkadaşlarına, Karacasululara, mevcut Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'a ve eski Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Soley, "3 yıldır yürüttüğüm Karacasu Kaymakamlığı görevinden 15.09.2021 günü saat 10:30’da ayrılıyorum. Ayrılışım ilçede göreve başladığım gün söylediğim gibi olmasa da, ayrılırken o gün söylediğim çoğu hususun gerçekleşmiş olmasının onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Değerli Karacasulu hemşerilerim iki yıl pandemi süreci gibi sıkıntılı bir dönemde de olsa, üç yıl içinde sizlerin desteğiyle, sizlerle birlikte çok şeyler başardık. Sayın Valilerim Hüseyin Aksoy ve Yavuz Selim Köşger’in yönlendirmeleri doğrultusunda her biri görevine bağlı olan çalışma arkadaşlarım ve sizlerin bize destek ve katkılarınızla pandemi sürecini İlimizde en sıkıntısız geçiren ilçe olmamız yanı sıra, Karacasu’nun geleceğini değiştirebilmek birçok şeyle gerçekleşti" dedi.

"ARTIK BEN DE BİR KARACASULUYUM"

Karacasu Belediye Meclisi tarafından fahri hemşeri ilan edilmesinden dolayı gurur duyduğunu söyleyen Kaymakam Soley, "Bu başarıda en büyük pay sahibi de bana ve ekibime güvenerek bizi her zaman destekleyen sizlersiniz. Başarım sizin başarınızdır.Artık zaman geldi, ve 15 Eylül sabahı 10.30’da görevimi teslim edip ayrılıyorum. Ayrılırken şunu belirteyim ki olanlardan dolayı ilçede kimseye küskün ve kırgın değilim. Belediye Meclisinin beni fahri hemşerilikle onurlandırdığı Karacasu için elimden gelen çabayı gösterip her zaman Karacasu ve Karacasuluların yanında olacağım. Artık ben de bir Karacasuluyum, istendiğimde, ihtiyaç duyulduğumda her zaman göreve hazırım. Hoşçakal Karacasu, hoşçakal Karacasulular. Sizleri seviyorum ve asla unutmayacağım" ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Kaymakam Soley ile vedalaşma programının 15 Eylül Çarşamba günü (yarın) saat 10:30'da Hükümet Konağı önünde gerçekleştirileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler