Kazalar mahalleliyi isyan ettirdi

Kazalar mahalleliyi isyan ettirdi

Girne Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar Şehitler Bulvarı ile Meşrutiyet Bulvarı kesişiminde meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek bölgede düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Girne Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, Şehitler Bulvarı ile Meşrutiyet Bulvarı kesişiminde sıklıkla yaşanan trafik kazalarına tepki gösterdi. Civarda yaşayan vatandaşlar ve esnaflar, bölgede sürekli trafik kazaları meydana geldiğini belirterek, bunun önüne geçilmesi konusunda yetkililerden yardım istedi.

"SÜRÜCÜLER TRAFİĞİ GÖREMİYOR"

Şehitler Bulvarı üzerinde bulunan refüjün yüksekliği nedeniyle sürücülerin Meşrutiyet Bulvarı'ndan dönüş yapan araçları göremediğini söyleyen mahalle sakinlerinden Şahin Karamurat, "Biz yeşil düşmanı değiliz, burada peyzaj düzenlemesi gerçekten çok güzel, mahallemize değer katıyor fakat bu refüj nedeniyle kazalar yaşanıyor. Haftada 3, 4 kaza aynı noktada meydana geliyor çünkü araçlar birbirini görmüyor. Refüjdeki ağaçlar korunarak burada bir düzenleme yapılırsa sorunun çözüleceğine inanıyorum" dedi.

"HIZ KESİCİ ŞART"

Girne Mahallesi'nin birçok noktasında bulunan hız kesici tümseklerin Şehitler Bulvarı ile Meşrutiyet Bulvarı üzerinde yeterli sayıda bulunmadığını iddia eden Kadir Karahan ise, "Biz burada çocuklarımızı sokağa çıkarmaya korkar olduk, burada sürekli kazalar oluyor. Sürücülerin hatası hız yapmak fakat hız kesici tümsekler bu kesişimde olmadığı için insanlar da basıyor. Birçok noktada olan hız kesici tümsekler buraya da konulmalı, insanların hızlı araç sürmesi zorla engellenmeli" diye konuştu.

"YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN ARTIK"

Meşrutiyet Bulvarı üzerinde esnaflık yapan Kadir Beltekin ise yetkililere seslenerek, "Burada illa birisinin ölmesi mi gerekiyor? Sürekli yaralamalı kazalar, maddi hasarlı kazalar oluyor. Bildiğim kadarıyla henüz ölen olmadı ama illa bu mu bekleniyor? Buraya düzenleme şart, burası haftada 3, 4 kaza olan bir yer. Yetkililer buraya gelsin, inceleme yapsın, sorunumuzu çözsün. Tek isteğimiz bu" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

whatsapp-image-2021-09-25-at-14-24-35.jpg

whatsapp-image-2021-09-25-at-14-24-35-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler