Kemal Uysal Eğitim Atölyesi gençlere kapılarını açtı İncirliova ilk eğitim atölyesine kavuştu

Kemal Uysal Eğitim Atölyesi gençlere kapılarını açtı İncirliova ilk eğitim atölyesine kavuştu

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatları İncirliova Belediyesi tarafından yapımına başlanılan İncirliova’nın ilk eğitim atölyesi Kemal Uysal Eğitim Atölyesi fiilen hizmet vermeye başladı.

Başkan Kaya, resmi açılışı henüz yapılmayan ama faaliyete geçen atölyede gençler ile bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Başkan Kaya atölye ile ilgili fikirlerini de sordu. Gençler birkaç haftadır kullanmaya başladıkları atölyeden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Her yaş gurubundan öğrenci ve vatandaşın kitap okuyacağı, ödevlerini yapacağı, proje geliştirmek ve sosyalleşmek için buluşacağı atölyeye ilk günlerden ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.

img-20240325-wa0008.jpg

“KEMAL UYSAL İSMİ YAŞAYACAK”

Kemal Uysal Eğitim Atölyesinin hizmete girmesine ilişkin konuşan Başkan Kaya, “Bizim için çok değerli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz burada hem bilgiye kolayca ulaşarak nezih bir ortamda kitap okuyacak ve ödevlerini yapacak hem de eğitimlerine ve gelişimlerine katkıda bulunacak projeler üretecekler. Merhum öğretmenimiz Kemal Uysal tüm İncirliovalılar, üzerinde emeği olan çok değerli bir eğitimciydi. Bu atölye ile Kemal Hocamızın adını da İncirliovamızda yaşatmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

img-20240325-wa0009.jpg

EĞİTİM ATÖLYELERİNİN SAYISI ARTACAK

Açıklamalarına, eğitim alanında ciddi projeler ile İncirliovamıza katkı vermeye devam edeceğiz diyerek devam eden Başkan Kaya, “Yakın zamanda ilçemize kazandıracağımız üniversitemiz ile birlikte gençlerimizin bu tür mekanlara duyduğu ihtiyaç çok daha artacak. Bizler de bu atölyelerin sayısını yeni dönemde arttırarak gençlerimize destek olacağız. Gençlerimizin İncirliovamızın aydınlık yarınlarında söz sahibi olacak eğitimli ve kendilerini yetiştirmiş bireyler olmaları için elimizden ne geliyor ise yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

img-20240325-wa0010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler