Kentimize daha iyi hizmet edebilmek için fikir alışverişinde bulunduk

Kentimize daha iyi hizmet edebilmek için fikir alışverişinde bulunduk

Muğla'da gerçekleştirilen ve 11 CHP'Lİ Büyükşehir Belediye Başkanı'nın bir araya geldiği toplantı sonrası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açıklama yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanları olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bir araya geldi.

Belediyelerin ortak sorunlarının ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projelerin görüşüldüğü toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, "11 Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Gürün’ün ev sahipliğinde bir araya geldik. 

Kentlerimize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için fikir alışverişinde bulunarak, verimli bir çalışma yapacağız. " dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler