"Kentimizin güzelliği için çalışmaya devam edeceğiz"

"Kentimizin güzelliği için çalışmaya devam edeceğiz"

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Akbük Mahallesi'nde bulunan Beyaz Kum plajında incelemelerde bulundu.

Didim Belediyesi tarafından turizm sezonu öncesi kentte gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yeni bir görüme kavuşan ve sahildeki kaçal imalatların kaldırılması ile ferahlayan Akbük Mahallesi'ndeki kıyı şeridi, meclis toplantısında alınan karar ile "Beyaz Kum plajı" olarak isim değişikliğine uğramıştı.

Saha çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün kentin çeşitli bölgelerinde incelemelerde bulunan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Beyaz Kum plajını ziyaret etti. Sahilde incelemelerde bulunan Başkan Atabay, vatandaşlar ve işletmeciler ile sahilde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çalışmaları sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Atabay, "Başkan Yardımcılarımız ve Müdürlerimiz ile birlikte Akbük Beyaz Kum Plajı'nı yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımız ve otel yetkilileri ile istişarelerde bulunduk. Kentimizin, vatandaşlarımızın iyiliği ve esenliği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

e3xmbbswyaewuup.jpg

e3xmcpqwuaentnh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler