Kılıç'tan İl Başkanlığı Açıklaması

Kılıç'tan İl Başkanlığı Açıklaması

CHP Aydın'da milletvekili adayı olacağını söyleyen Ali Çankır'ın yerine kimin geçeceği merak konusu olurken, parti kulislerinde Okan Kılıç ismi konuşulmaya başlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, 2023 genel seçimlerinde görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olacağını açıklamıştı. Çankır'ın kararının ardından gözler yerine geçecek isme çevrildi. 

"PARTİNİN TECRÜBELİ İSİMLERİNDEN" 

Çankır’ın yerine geçecek isimler için parti içerisinde kulisler hız kazandı. Son olarak 3 İl Başkanı ile görev yapan ve mevcut İl Sekreterliği görevini yürüten Okan Kılıç'ın adı İl Başkanlığı için konuşulmaya başlandı. Uzun yıllardır partinin her kademesinde görev yapan Kılıç'ın yönetim içinden de destek gördüğü öğrenildi. 

"HERKESİN BİR HAYALİ VARDIR" 

Konuyla ilgili AJANS AYDIN gazetesine konuşan Kılıç, "Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki süreçleri organlar belirler. İnsanların hevesleri başka bir şey ama gerçekler başka bir şey. Bu partiye gençlik kollarından itibaren giren herkesin ileride milletvekili olmak Belediye başkanı olmak gibi hayalleri vardır. Buradaki herkesin hayalleri vardır. Ama bu hayaller gerçeklikle bütünleştiği zaman bir anlam ifade eder. Örgütten böyle bir talep olursa verilen görevi kim istemez" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler