Kitap kafe yeni müjdelerle açıldı

Kitap kafe yeni müjdelerle açıldı

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkanı adayı Mehmet Fatih Atay 18. Kitap Kafe açılışını yapacağı diğer projelerin müjdesini Efeler halkına vererek açılışı gerçekleştirdi

( SANİYE BAŞKAN)

Efeleri Marka Kent yapma sözüyle hizmetlerine devam eden Başkan Atay son olarak Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesine 18. Kitap Kafe’yi açarak hizmete sundu. Açılış konuşmasında tüm açılışlarında kendisini yalnız bırakmayan Efeler halkına teşekkür etti. Atay, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar seçildiği takdirde projelerine devam edeceğini ifade etti Başkan Atay, “Gelecek dönem 20 kitap kafe, 7 Hanımevi,5 kreş daha açma sözü veriyorum. 1500 çocuğumuz okul öncesi eğitimden yararlanma fırsatı yakalayacak. Bir organik fabrika daha kuracağım pozitif ayrımcılıkla 150 kadınımıza istihdam sağlayacağız. Hasanefendi Mahallemize birde Hanımevi açma sözünü veriyorum. Yer için muhtarımız araştırmalara başladı” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-12-at-14-17-02.jpeg

“BEN CUMHURİYET ÇOCUĞUYUM”

Atay, “Ben Cumhuriyet çocuğuyum. Beni Cumhuriyet yetiştirdi. Bu Cumhuriyete borcum var bu borcu ödemek, hizmet etmek için buradayım. Daha kitap kafenin ne olduğunu anlayamayanlar var. Bu kişilerle yarışmak gücüme gidiyor. Aydın’ı bırakın İzmir’de ki Belediye Başkanlarının yaptığından daha fazla Efeler’e hizmet ettim. Bundan gurur duyuyorum. Çocuklarımız fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olacaklar. Bunun için her mahalleye gerekirse her sokağa Kitap Kafe açmaya söz veriyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Bunların hepsini birlikte başardık. Sizlerin desteği ile oldu. Sizler yanımıza olmasaydınız biz bunları başaramazdık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler