Kocagür muhtarı gönülleri fethetti

Kocagür muhtarı gönülleri fethetti

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kocagür Mahallesi Muhtarı Orhan Akrancı, yaptığı hareketle yine gönülleri fethetti. Akrancı, 110 öğrenciye kahvaltı ve mangal ziyafeti düzenledi.

Efeler’e bağlı Kocagür Mahallesi Muhtarı Orhan Akrancı, mahalledeki çocuklara okulu sevdirebilmek için büyük mücadele veriyor. Daha önce çocuklara okul bahçesinde kendi elleriyle mangal yakan ve köfte pişiren Akrancı, 110 öğrencisine yine unutamayacakları bir gün yaşattı.

 

Muhtar Akrancı, okulda bulunan 110 öğrenci ve öğretmeni İmamköy Mesire alanında düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi. Sabahın ilk saatlerinde kahvaltı ikramında bulunan Akrancı, öğlen saatlerinde yine mangalın başına geçerek kendi elleriyle köfte pişirdi.

 

ONUR DUYUYORUM

 

Kocagür Mahallesi sakinlerine hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Akrancı, “İmamköy Mesire alanında öğrencilerimize önce kahvaltı verdik. Ardından da öğle yemeğinde pişirdiğimiz köfteleri öğrencilerimize ikram ettik. Etkinliğimizin sonunda çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak için mesire alanında temizlik yaptık. Çocuklarımızın yüzlerini güldürebilseydik, ne mutlu bize. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Efeler Belediye Başkanımız Fatih Atay’a, Et Entegre işletmesi sahibi Vahit Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler