KOÇARLI'YA 2 YENİ YATIRIM MÜJDESİ

KOÇARLI'YA 2 YENİ YATIRIM MÜJDESİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bakan Soylu'dan Koçarlı'ya yapılacak 2 yeni proje için söz aldıklarını açıkladı.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara'ya giden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği projeler ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren Başkan Kaplan, Bakan Soylu ile Koçarlı'da yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

"HİZMET İÇİN ÇIKTIĞIMIZ YOLDA BİR SÖZ DAHA"

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından "Hizmet için çıktığımız yolda Ankara'dan bir söz daha" başlığıyla açıklama yapan Başkan Kaplan, Bakan Soylu'dan Koçarlı'da yapılması planlanan 2 proje için daha söz aldıklarını müjdeledi. Başkan Kaplan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Koçarlı’mıza hizmet adına verdiği sözlerin arkasında duran, Koçarlı’ya gönül vermiş değerli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’dan ilçemize değer katacak iki projemize daha söz aldık."

Başkan Kaplan'a ziyareti sırasında AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim ile AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde eşlik etti.

eywvkdjxiaimsjg.jpg

eywuumywyaifeud.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler