Konser mi, siyasi miting mi? CHP Aydın sessiz sedasız propaganda yapmaya hazırlanıyor

Konser mi, siyasi miting mi? CHP Aydın sessiz sedasız propaganda yapmaya hazırlanıyor

Ünlü Rock grubu Duman'ın Cuma günü Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda düzenleyeceği konserin organizasyonunu, CHP Aydın İl Örgütü'nün yaptığı ortaya çıktı.

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda Cuma günü sahne alacak ünlü Rock Duman konseri için çok sayıda vatandaş katılım planı yaparken, ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

"NEDEN AÇIKÇA BELİRTMEDİLER"

Saat 21.00'da başlaması beklenen konseri Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütü'nün düzenlediği ortaya çıktı. Tanıtım videolarında organizasyon sahibinin bilgilerine yer verilmediği de dikkat çekti.

Konser esnasında bazı partililerin siyasi konuşma da gerçekleştireceği öne sürülürken, İl Başkanlığı'nda bulunan bazı yetkililer konuyla ilgili, "Bilgimiz yok" demesi de bu ihtimali güçlendirdi.

Konserin siyasi bir programa döneceğini düşünen bazı vatandaşların ise katılım programlarını iptal ettiği ve "Madem siyasi bir parti düzenliyor açıkça yazsınlar. Biz yine de gelir dinlerdik. Ama herkesten gizleyip sonra da konser anında siyasi konuşma yapacak olurlarsa bu etik olmaz" ifadelerini kullandığı gözlemlendi.

"ORGANİZASYONUN MALİYETİNİ KİM ÜSTLENECEK"

Öte yandan ünlü grubun sahne ücreti başta olmak üzere, organizasyon giderlerinin kim tarafından yapılacağı da merak konusu oldu.

resim-2023-05-24-183011551.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler