Koray Aydın Ne demişse Doğrudur

Koray Aydın Ne demişse Doğrudur

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Aydın gündemine oturan açıklamalarla ilgili konuştu. Sarı, “Teşkilat başkanımız ne demişse doğrudur” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı hafta sonu yapılan toplantıda Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın sarf ettiği sözlerin ardından, AK Parti cephesinden gelen eleştirileri değerlendirdi.

 

İYİ PARTİNİN BAŞARISI KONUŞULMALIYDI

 

İYİ Partinin seçim sonrası yaptığı başarılı çalışmaların konuşulmadığına dikkat çeken Sarı, “Cumartesi günü Teşkilat Başkanımız Koray Aydın ve Gençlik Politikaları Başkanımız Berna Sukas’ın katılımıyla güzel bir toplantı yaptık. Bu toplantı hem teşkilatta hem de tabanda büyük bir heyecan yarattı. Tabanda vatandaşın İYİ Parti’ye olan umutları yeşerdi. Bu toplantıda asıl konuşulmasını gereken seçim dönemi olmamasına rağmen, toplamda 1461 üye kaydı yaptık. Ayrıca 671 mahalleden 402 mahallenin başkan atamalarını gerçekleştirdik ve belgelerini teslim ettik” dedi.

 

İLAVE EDECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK

 

Toplantıda Aydın’ın sarf ettiği sözlerin yanlış olmadığına dikkat çeken Sarı, “Bu değerlendirmede hem partimizin görüşü hem de Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumla ilgili bir tespitti. Bizim İl Teşkilatı olarak üzerine ilave edeceğimiz bir husus yoktur. Doğru olan şeyler ifade edilmişti. Hukuki süreçle alakalı arkadaşların bileceği bir şey. Nasıl düşünüyorlarsa öyle yapsınlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler