KOSGEB'ten Faydalanmalıyız

KOSGEB'ten Faydalanmalıyız

KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, Aydınlı vatandaşları KOSGEB desteklerinden faydalanmaya davet etti.

Aydın’ın Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteklemelerinden yeterince faydalanamadığını ifade eden İl Müdürü Dülger, “Aydın’da en azından yatırımcı gençler ve işini geliştirmek isteyen kobilerimizi bilgilendirerek heyecanlandırmayı önemsiyoruz” dedi.

 

DESTEK ALMAYI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

 

Aydınlı vatandaşların KOSGEB’den faydalanması için her türlü desteği verdiklerini belirten Dülger, “Aydın’daki girişimcilerimiz gelsinler ve bize başvuruda bulunma konusunda da çekinmesinler. Bizler girişimcilerimize yardımcı olmaya sonuna kadar hazırız. Üretim işletmesi açmaya dönük bize proje sunsunlar, ihracata dönük proje sunsunlar. Çünkü birbirimize mal satarak bir yere kadar gidebiliriz. Bizim global dünyadaki pastadan pay almamız lazım. Dünyaya mal satabilmemiz lazım. Artık mal satımı kolaylaştı. Bir bilgisayarınız varsa e-ticaret platformu yapıyorsunuz. Biz de yazılım olarak buna destek oluyoruz ve zaten buradan mal satıyorsunuz” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİYORUM

 

KOSGEB’in çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Ahmet Yıldız, “Bu çalışmaları çok olumlu buluyorum. Benim ihtiyacım olmadığı için başvurmadım. Bir ara destek almayı düşündüm ama daha çok ihtiyacı olanlar faydalansın istedim. Destek verildikten sonra gerekli kontrollerde yapılmalı bence” dedi.

 

ÜRETİMİN ARTMASINDA ÖNEMLİ BİR ROL

 

Aydınlı girişimcilerin KOSGEB’den faydalanmasının çok güzel bir gelişme olarak gördüğünü belirten Bünyamin Usun, “Bu destekler üretimin artmasında faydalı oluyordur diye düşünüyorum. Tabi desteklerden sonra denetim ve takip olmalı. Bu çalışmaları her platformda destekliyorum. İnşallah ihtiyacı olan gerçek girişimciler bu desteklerden faydalanabilir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler