Köşk’te camiler yarına hazır

Köşk’te camiler yarına hazır

Köşk Belediyesi, 29 Mayıs’ta Cuma Namazı ile yeniden ibadete açılacak olan camilerde dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte alınan kararlar doğrultusunda ibadethanelerin 29 Mayıs tarihinde tekrardan faal hale geleceği bildirilmişti. Yapılan açıklamanın ardından Köşk Belediyesi de çalışmalarında hız verdi.

 

İlçe genelindeki açılış koşullarına uygun olan 39 adet camide dezenfekte işlemi gerçekleştiren Köşk Belediyesi ekipleri, söz konusu camilerin girişlerine el dezenfektanı yerleştirdi.

 

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “29 Mayıs tarihinde uygun görülen camilerimiz yeniden cuma namazı ile öğle ve ikindi namazlarının cemaat ile kılınacağı döneme girecek. Bu süreç için hazırlık çalışmalarımızı tamamladık. Camilerimizde hijyen ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi. Ayrıca daha önce ilçemizde belirli noktalara yerleştirdiğimiz el dezenfektanlarından da camilerimizin girişlerine yerleştirdik. Salgın süresince iyi bir sınav veren vatandaşlarımızın; biraz daha sabır ve özveri göstererek, alınan tedbirlere riayet etmeleri gerek. Bu sayede güzel günlere en yakın zamanda kavuşacağız inşallah. Bu süreçte büyük bir ciddiyetle çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler