Krizlerin adamı Alak

Krizlerin adamı Alak

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, ardı arkası kesilmeyen skandallarla gündeme gelmeye devam ediyor. Partide ‘etkisiz’ isim olarak bilinen ve kendi tabanında dahi karşılık bulamayan Alak’ın son hareketine tepki yağıyor.

(HABER: İNAN GÜL)

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşanırken, parti içerisinde ikilik çıkarmaya çalışan İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, eleştiri oklarını üzerine çekmeye devam ediyor. Daha önce yetkisi ve söz hakkı olmamasına rağmen belediye işlerine karışan ardından gelen tepkilerle ‘R’ yapan Alak, yine çıkardığı krizle gündeme geldi. 

“KAYA İLE TARTIŞTI”

Pazar günü Aydın Efeler İlçesi Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kongre öncesi mevcut İl başkanı ve yeniden başkan adayı olan Recep Taner İncirliova İlçesine hem yeni seçilen yönetimi tebrik, hem de projelerini anlatmak için beraberindeki heyetle birlikte ilçe teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.

Ancak toplantı başlamadan etkinliğin düzenleneceği Hangar Cafe’de Aydın’ın beğenilen Belediye Başkanlarından olan ve Nazilli’nin ardından AK Parti’ye geçeceği konuşulmasının hemen ardından net bir tavır sergileyen ve dik duruşuyla takdir toplayan Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile Alak arasında sözlü tartışma yaşandı. 

“YİNE KENDİNİ REZİL ETTİ”

Yaşanan sözlü tartışmanın ardından salonda bulunan kalabalığa dönen Alak, ‘Kalkın gidiyoruz’ dedi. Kendi partisinde ikilik çıkarmaya çalışan Alak’a salonunda bulunan üyeler ve delegeler itibar etmedi. Gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşıran Alak, beraberindeki 2-3 kişiyle beraber sessizce salonu terke etti. 

“KİMSE ANLAM VEREMEDİ”

Toplantının yapılacağı alana geldiklerinde tartışmalara şahit olduklarını belirten İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulundu. Taner, “Tabi biz ne olduğunu ilk başta anlayamadık. Ama sonradan aldığımız bilgiye göre, daha önce Ahmet bey ile çalışan arkadaşlar da toplantıya gelmiş. Biranda bunları kim davet etti diye tartışmaya başlamış. Sonra Belediye Başkanımızla sözlü tartışmışlar. Daha önce yaşanan atama olayında aralarında soğukluk olduğunu söylediler bize. Bizde Ahmet beye parti içerisinde böyle şeylerin yaşanmaması için ricada bulunduk. Ama o katıldığı toplantıda kendi partisinin üyelerinin gelmesinden rahatsız olmuş. Kaldı ki bu gizli kapaklı bir toplantı da değil. Kendi kişisel sorunlarını partinin sorununa çevirmemeli.

Biliyorsunuz zaten Aytekin Başkan zamanında hakkında çıkan AK Parti’ye geçecek haberlerine karşı net bir tavır sergilemiş ve dik durmuştu. Ahmet bey yaşanan tartışmanın ardından toplantıyı beklemeden beraberindeki 2-3 kişi ile salondan ayrıldı. Biz kalabalık bir arkadaş grubuyla toplantımıza devam ettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler