Kudüs Bizimdir ve Bizim Kalacak

Kudüs Bizimdir ve Bizim Kalacak

ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ile Filistin arasında yaklaşık 100 yıldır süren gerilimi bitirmek amacıyla "Yüzyılın Anlaşması" adı altında hazırlanan projeyi Beyaz Saray'da düzenlenen basın toplantısında tanıtması

Köklü Değişim Aydın Medya grubu, öğlen namazı çıkışında Aydın Kent Meydanı’nda Trump ile Netanyahu’nun tanıttığı projeye tepki gösterdi. Grup adına açıklamayı okuyan Adem Karakuş, “Yüz Değil Bin Yıllık Plan Yapsanız da Kudüs Bizimdir ve Bizim Kalacak” dedi.

 

KINAMAKTAN ÖTEYE GEÇİN

 

Karakuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Korkak ve pısırık Arap yöneticilerini, ABD’ye dost ve müttefik diyen liderleri  sevindiren bu anlaşma, Ümmet-i Muhammed’in öfkesini güçlendirip, azmini biledi. ABD’yi ve gasıp Yahudi varlığını telin edip, kınamaktan başka bir şey yapmayan yöneticiler arık harekete geçin. Yıllardır Ümmetin kanı Suriye, Afganistan, Myanmar, Filistin, Yemen ve sair beldelerimizde oluk oluk akarken, ordularıyla övünüp, acziyetlerini gizlemek için üzerlerine düşen asli görevlerini BM’ye havale eden, kınayarak geçiştiren yöneticiler sayesinde kafirler cesaretleniyor.

 

Ve diyoruz ki; Ey Kâfir Netenyahu ve Trump! Birlikte açıkladığınız yüzyılın küstahlığına karşı İslâm Ümmetinden alacağınız tek cevap şu olacaktır: Silineceksiniz.  Yüz Değil Bin Yıllık Plan Yapsanız da Kudüs Bizimdir ve Bizim Kalacak!” Zulme karşı susmayıp, Allah için kıyam eden tüm Müslümanlardan Allah (s.v.t.) razı olsun.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler