Künkçü: "Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın"

Künkçü: "Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın"

Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nden bayram öncesi çağrı geldi. Başkan Künkçü, “Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın” dedi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, esnafının her zaman Aydınlıların yanında olduğunu belirterek, bayram alışverişinin yerel esnaftan yapılması çağrısında bulundu.


“BAYRAM ALIŞVERİŞİNİZİ YEREL ESNAFTAN YAPIN” 


Esnaf ve sanatkarların sadece devletin değil, vatandaşın da desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Künkcü, “Aydın’da esnaf ve sanatkarın temsilcisi olarak, sizlere çağrıda bulunuyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde esnafımızın yanında olun. Gelin bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın. Çünkü yerel esnaftan alışveriş ekonomiye can vermek demektir. Çünkü küçük esnaf bizi biz yapan milli ve yerli değerlerimize sahip çıkandır.

Yerel esnaftan alışveriş demek paranın ülke ekonomisinde kalması, Türk Lirası'nın değer kazanması, ilimizin kalkınması demektir. Gün birlik günü, gün esnafa sahip çıkma günüdür. Ülkemizin birçok ilinde, ilçesinde ‘Esnafına sahip çık’ sloganıyla kampanya başlatıldı. Aydın’da da vatandaşlarımızın kampanyamıza destek olacağına, üzerimde yok sonra veririm diyebildiği, kimi zaman anahtarını, kimi zaman çocuğunu emanet ettiği, düğününde cenazesinde beraber olduğu yerel esnafına sahip çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler