Künkçü "Sözlerimi Çarpıtarak algı yaratmaya çalışıyorlar"

Künkçü "Sözlerimi Çarpıtarak algı yaratmaya çalışıyorlar"

Aydın Demirciler Odası Başkanı ve AYESOB Başkan adayı Muhammet Ali Künkçü Nazilli'de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda kullandığı "İt ürür Kervan Yürür" sözlerinin çarpıtarak algı yaratıldığını ifade etti.

Seçim süreci boyunca çok sayıda oda başkanı ve yönetimi ile sabahın ilk ışıklarından gecenin son saatlerine kadar esnafın, yöneticinin ve başkanların yanında olan Künkçü'ye desteğin çığ gibi büyümesi yönetime girme talebinde bulunan ismi rahatsız etti.  

Başkan adayı Muhammet Ali Künkçü son günlerde sosyal medya üzerinden kendisini ve çevresinde bulunan isimleri eleştirir yazılar paylaşan isim hakkında kullandığı ifadelerin yer aldığı açıklaması hakkında "İt ürür kervan yürür" kelimesinin sözlük anlamını bilmiyor ise kendisi için ben bu ata sözümüzün anlamını buradan açıklayayım. "Doğru yolda yürüyenleri kimsenin saldırısı engellemez" Biz de doğru yolda, hizmet etmek için yürümeye devam edeceğiz. Bu arkadaşımız bizden beklediği yönetim kadrosunu alamadığı için şahsım üzerinde saldırgan tavır ile son günlerde paylaşımlar yapmıştır. Kendi odasının durumu maalesef ortada. Odası icralık ve borç içerisinde. Benim Demirciler Odası Başkanı olarak esnaflarımıza kazandırdığım bir eser, bir dikili taşım vardır. Bizim esnaflar için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ben bu yola çıkarken benim gibi hizmet edecek arkadaşları yanıma yol arkadaşı olarak aldım. Kendisini yönetime almadığımız için karalamaya devam ediyor ve devam edecektir de. Bu atasözünü kullanmamdaki amaç bu arkadaşımızın son günlerde fütursuzca sosyal medyadan yazdığı saldırgan yazılarıdır. Tekrar söylüyorum "İt ürür Kervan Yürür" ancak bu arkadaş için sözlük anlamını da ifade edeyim "Doğru yolda yürüyenleri kimsenin saldırısı engellemez" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler