Kurnaz oyunu Aydın Polisi bozdu

Kurnaz oyunu Aydın Polisi bozdu

Aydın’ın Efeler ilçesinde kur değeri yaklaşık 180 bin lira olan 38 bin 700 Avustralya dolarının sahtesini üretip Aydınlı Ş.A.’ya 30 bin lira karşısında satmaya çalışan 4 kişi kıskıvrak yakalandı.

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.A. B.M., E.A., ve C.D. ellerinde 38 bin 700 Avustralya doları olduğunu ve bunu piyasanın altında bir fiyata satmak için mağdur Ş.A. ile anlaştı. Muğla Bulvarı üzerinde buluşan taraflar bir parka giderek alışverişi gerçekleştirdi.

Daha sonra parktan ayrılan mağdur Ş.A. aldığı dolarların sahte olduğunu anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucunda, şüphelilerin Umurlu Pınardere civarında bulunduğu tespit edildi. Şüpheliler, polis tarafından takip edildiklerini anlayınca kaçmaya başladı.

YUNUS EKİPLERİ AFFETMEDİ

Yaşanan kovalamacanın ardından Yunus ekipleri, otomobili ve içerisinde bulunan 3'ü erkek 1'i kadın 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.  Döviz dolandırıcıları, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Şüpheliler C.A., B.M., E.A. ve C.D.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından  Aydın Adliyesi'ne sevk edildi.

 

81c1adba-b352-4f8c-91de-9dcf103b3375-001.jpg

c3f76eab-88ac-4c77-81f3-77abfc155c59-003.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler