Kuşadası Belediyesi Zabıtası yardımda sınır tanımıyor

Kuşadası Belediyesi Zabıtası yardımda sınır tanımıyor

Kocaeli'nden Kuşadası'na tatil yapmak için gelen Semiha Kılıçarslan'ın kent merkezinde lastiği patladı. Patlayan lastiği değiştirmek için çevredekilerden yardım isteyen Kılıçaraslan'ın imdadına Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koştu.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan Semiha Kılıçarslan, tatil yapmak için Kuşadası'na gelmeye karar verdi. İzmit'ten otomobiliyle yola çıkan Kılıçarslan, yaklaşık 7 saatlik yolculuktan sonra Ege Bölgesi'nin turizm başkenti Kuşadası'na vardı. Kılıçarslan'ın kullandığı aracın lastiği Atatürk Bulvarı üzerindeyken patladı. Çevredekilerden yardım isteyen tatilcinin imdadına Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koştu. Patlayan lastiği değiştiren zabıta memurları İzmitli tatilcinin yoluna sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağladı. 

"MUTLULUK DUYDUM"

Kuşadası Belediyesi'ne bağlı zabıta memurlarının kendisine yardım etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Semiha Kılıçarslan “Tatil için Kocaeli’nden Kuşadası’na geldim. Otomobilimle seyir halindeyken sahil yolunda lastiğim patladı. Kimseyi tanımadığım için ne yapacağımı şaşırdım. Bir anda zabıta ekipleri yanımda belirdi ve patlayan lastiğimi değiştirdi. Kuşadası Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

img-20200715-wa0035.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler