Kuşadası Belediyesi’nden büyük başarı

Kuşadası Belediyesi’nden büyük başarı

Kuşadası Belediyesi, Türkiye genelinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi’nce (AKAM) yapılan ‘Koronavirüs (Covid-19) Pandemisinin Toplumsal, Ekonomik ve Siyasal Etkileri’ araştırmasında Kuşadası Belediyesi, salgın ha

Kuşadası Belediyesi, Türkiye'nin en güvenilir anket şirketlerinden biri olan Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi’nin yaptığı "Koronavirüs Pandemisinin Toplumsal, Ekonomik ve Siyasal Etkileri" isimli araştırmada büyük bir başarı elde etti. Araştırma, 6-7 Mayıs tarihleri arasında genel merkezi İstanbul'da olan "Veri Toplama Merkezi" isimli şirket tarafından 30 Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ilçelerde yapıldı. Ankette katılımcılara, "İlçe belediyenizin koronavirüs salgını sırasındaki sosyal yardım ulaştırma performansını nasıl buluyorsunuz" sorusu yöneltildi. AKAM Başkanı Kemal Özkiraz, saha çalışmasının tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in, yüzde 68 oranında başarılı görülerek, ilçe belediye başkanları arasında 4'üncü sırada yer aldığını açıkladı.

 

“Salgın bitene kadar durmayacağız”

 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Kuşadası Belediyesi’nin tüm ekipleri pandemi ile mücadelede büyük bir özveri ile çalışıp bu başarının altına imza attı. Personelimiz, iki aylık süreç boyunca mesai saati gözetmeksizin, halkın sağlığını korumak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için gecesini gündüzüne kattı. Salgın hastalık etkisini yitirene kadar durmayacağız” dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler