Kuşadası otellerinde Kurban yoğunluğu

Kuşadası otellerinde Kurban yoğunluğu

KODER Başkanı Tacettin Özden, Kuşadası'nda Kurban Bayramı için otellerin doluluk oranlarının yüzde 80 bandına kadar yükseldiğini belirtti.

Kurban Bayramı'nda bu sene de yerli turistlerin tercih merkezlerinden birisi Aydın'ın Kuşadası ilçesi oldu. Eşsiz kumsalları ve eğlence merkezleri ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen turistlerin gözde turizm noktalarından olan Kuşadası'nda oteller dolmaya başladı.

"Doluluk oranları artmaya devam ediyor" diyerek vatandaşların rezervasyon için ellerini çabuk tutması gerektiğini belirten Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Tacettin Özden, Ajans Aydın muhabirine yaptığı açıklamada, "Doluluk oranları şimdilik fena değil.  Talep artıyor, artmaya da devam ediyor. Tabii bu durum oteline göre değişiyor, yüzde 50-55 bandında dolu olanda var 75-80 bandında olanda. Fakat her bütçeye uygun bir otel Kuşadası'nda bulunabiliyor. Özellikle yerli pazar için fiyatlar ucuz, uygun kampanyalar var. Rezervasyon yaptırmak isteyenler çok nazlanmasınlar çünkü bu fiyatların daha fazla düşme ihtimali yok" dedi.

"SEZON YAVAŞ BAŞLADI"

1 Temmuz itibariyle başlayan kademeli normalleşme sürecine rağmen Kuşadası'nda ki otellerde beklenen doluluk oranlarına henüz ulaşamadıklarını belirten Özden, "Sezon yavaş başladı, normalleşmeler arttıkça piyasanın da açılmasını bekliyoruz. Bizler İngiliz turistlerin gelmesini bekliyoruz. İngilizler bizim için önemli, kapılar açılırsa Kuşadası'da daha çok hareketlenecek" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler