Kuşadası zirveyi sevdi

Kuşadası zirveyi sevdi

Bu hafta ligde Bayburt ÖİS ile karşılaşan Ada, yine yenilmedi ve ligde yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

HABER: (Berna AYDIN)

TFF 3. Lig 3. Grupta yer alan Kuşadasıspor ligin 5. Haftasında kendi sahasında Bayburt ÖİS’yi ağırladı. İlk yarıyı golsüz beraberlikle kapatan Aydın ekibi, ikinci yarının 65. Dakikasında 1-0 öne geçti. Taha Balcı attığı golle takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı. Siyah-beyazlı ekip yenilmezlik serisini 5 maça çıkararak ligde dolu dizgin devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Maçtan sonra taraftarlarıyla beraber coşkulu bir kutlama yapan Kuşadasıspor’ı tribünde Kuşadası Belediye Başkanı, Ömer Günel de destekledi. Kendi sosyal medya hesabından maçla ilgili sıkça paylaşım yapan Günel, “5’te 5, maşallah diyelim. Kuşadasıspor, Özer Türk Stadyumunda Bayburtspor ile oynadığı maçı da harika bir grup mücadelesiyle alarak bizlere büyük mutluluk yaşattı. Sezon güzel gidiyor. Tempomuzu düşürmeden şampiyonluğa doğru yürüyoruz. Kuşadası sizinle gurur duyuyor çocuklar!” ifadelerini kullanarak takımına tam destek verdi.

Kuşadasıspor önümüzdeki hafta zirveyi beraber paylaştığı Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Karaköprü’nün de ligde mağlubiyeti bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler