Kuşadası'na gelen turistler: Türkler çok misafirperver

Kuşadası'na gelen turistler: Türkler çok misafirperver

Türkiye'nin gözde turizm yerlerinden biri olan Kuşadası'nda tatil yapan turistler, kendilerine gösterilen misafirperverlikten oldukça memnun.

İçinde birçok doğal ve beşeri güzellikleri barından Kuşadası, her yıl olduğu gibi bu yılda yüz binlerce yerli ve yabancı misafirlere ev sahipliği yapıyor.

Kuşadası, son yıllarda tatil için ilk kez Türkiye'ye gelecek turistlerin ilgi odağı hâline geldi.

"AİLEME BURAYI ÖNERİYORUM"

Bulgaristan'dan gelerek ilçedeki bir otelde konaklayan Djulia Manolova, Türk insanın çok misafirperver olduğunu söyledi. Manolova, "İnsanları çok misafirperver ve bütün arkadaşlarıma, aileme burayı öneriyorum çünkü bu çok iyi bir deneyim." dedi.

Almanya'dan gelen Yvonne Phillips'de Kuşadası'na çocuğuyla geldiğini, tatilinin çok keyifli geçtiğini, tatil için Ada'yı seçtiği için kendini şanslı hissettiğini söyledi.

"HER BÜTÇEYE UYGUN OTEL VAR"

Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Tacettin Özden her bütçeye uygun oteller olduğunu söyledi. Özden," Salgın dolayısıyla 2020 yılında İspanya, Yunanistan gibi ülkelerde tesisler açılmamıştı. O ülkelere giden bir kitle vardı, pek Türkiye'yi bilmeyen. Onlar bize geldiler ve biz onları kazandık. Aslında Türkiye'ye gelen bir daha gelmek istiyor, gelmeye devam ediyor. Çünkü Türkiye'nin sunmuş olduğu hizmet ve karşılığında aldığı para misafirin çok lehine." ifadelerini kullandı.

resim-2023-06-27-143839834.png

resim-2023-06-27-143845842.png

resim-2023-06-27-143852152.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler