Kuşadası'nda mesai saatleri değişti

Kuşadası'nda mesai saatleri değişti

Dünyada ve ülkemizde hızla yayılan Korona virüs salgın hastalığının yayılımını en aza indirmek amacıyla Kuşadası Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda mesai saatlerinde değişikliğe gitti.

Kuşadası Belediyesi, Çinin Vuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra Türkiye de dahil 120 ülkeye yayılan koronavirüse karşı önlem almaya devam ediyor. Salgının yayılımını en aza indirmek amacıyla Belediye Başkanı Ömer Günelin verdiği talimat doğrultusunda belediyedeki mesai saatleri değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı’nın 2020 / 4 sayılı genelgesi uyarınca Kuşadası Belediyesi personeli, birimlerin ihtiyacını karşılayacak ve vatandaşlara verilen hizmetleri aksatmayacak şekilde 10:00-12:30 ve 13:30-15:00 saatleri arasında dönüşümlü olarak çalışacak.

 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Koronavirüs’e karşı tüm önlemleri titizlikle aldıklarını belirterek, “ Hemşehrilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Bu kapsamda merkezi olarak gelen tüm önlem çalışmalarını uyguluyoruz. Belediyemizde Sağlık İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere Zabıta  Müdürülüğümüz, Fen İşleri, Park Bahçe İşleri ve Destek Birimimiz de mesai saatlerin tam gün uygulanmakla beraber diğer hizmet birimlerimizde dönüşümlü mesaiye geçilmiştir. Hizmetlerin aksamaması koşulu ile personelimizin sağlığını düşünerek mesai saatlerimizi düzenledik. Hemşehrilerimizden ihtiyaç hali dışında evde kalmalarını önemle rica ediyoruz. Risk grubunda olan vatandaşlarımıza ise güvercin masa ekiplerimiz ile yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler