KUŞADASI'NDA TEDBİRLER ETKİSİNİ GÖSTERDİ

KUŞADASI'NDA TEDBİRLER ETKİSİNİ GÖSTERDİ

Kuşadası Kaymakamlığı'na ait sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile, hayata geçirilen koronavirüs önlemleri sonrası ilçede vaka sayılarının yarı yarıya azaldığı duyuruldu.

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Türkiye'de giderek artan koronavirüs vaka ve kaynaklı ölümleri sebebiyle, Kasım ayında hayata geçirilen önlemler Kuşadası'nda etkisini göstermeye başladı. Kuşadası Kaymakamlığına ait sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurulan müjdeli haber, Aydınlıları sevindirdi.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, ilçe genelinde vaka sayılarının yarı yarıya azaldığı söylendi. Tedbirin yine de elden bırakılmaması gerektiğini hatırlatan Kaymakamlık, önlemlere uymayan vatandaşlara yaptırım uygulanacağını belirtti.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklama da, "Değerli hemşehrilerimiz, ilçemizde alınan tedbirler sayesinde pozitif vaka sayıları yarı yarıya azalmış bulunmaktadır. Amacımız vaka sayılarını en kısa sürede en aza indirerek, ülkemizin ve insanlarımızın bu süreci hem maddi hem de manevi olarak en az  kayıp ile atlatmaktır.

Yaklaşan yılbaşını da göz önünde bulundururarak, ev ziyaretlerine çıkmamak, misafir kabul etmemek özellikle gerekmektedir. Aksine davrananlar hakkında yaptırım uygulama zorunluluğu doğacaktır.

Şimdiye kadar tedbirlere uymada özen gösteren hemşehrilerimizin bu konuda da hassasiyet göstereceğine inanıyor, 2021 yılınızı kutluyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz."
ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2020-12-22-at-16-09-19.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler