Kuşadası'ndaki silahlı kavgada flaş gelişme!

Kuşadası'ndaki silahlı kavgada flaş gelişme!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen silahlı kavganın ardından flaş bir gelişme yaşandı. İzmir’den gelen 3 kişinin, tecavüze uğradığı öne sürülen kızın babası tarafından vurulduğu iddia edildi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde çıkan esrarengiz silahlı kavganın soruşturması devam ediyor. Soruşturma kapsamında yürütülen çalışmalarda flaş bir gelişme yaşandı. İddialara göre silahlı saldırıya uğrayan E.Ş, Ç.K. ve Y.K.’nın İzmir’den ‘tecavüz olayı’ nedeniyle kaçtığı ve mağdur kızın babası tarafından takip edildiği kavganın da bu nedenle çıktığı belirtildi. 

Olayın ardından yaralanan ve hastaneye kaldırılan şüphelilerin, tedavilerinin ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. 

-Olay, Değirmendere Mahallesi Ahmet Pınar Caddesi üzerindeki bir arazide saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Kuşadası'na gezmeye geldiği belirtilen 4 kişi otomobille Ahmet Pınar Caddesi'ne girdi. Arazide araçlarıyla ilerleyen gençler iddiaya göre yanlış gittiklerini düşünüp geri dönmek istediler. Bu sırada plakası belli olmayan gri bir otomobil, geri dönüş yapmak isteyen aracın önünü kestiği ve otomobilden inen kişilerin "Ne arıyorsunuz burada" dediği ileri sürüldü. Kısa süreli tartışma bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Önünü kestikleri arabaya kurşun yağdırarak olay yerinden kaçtı.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olayda bir kişinin omzundan, bir kişinin kalçasından ve bir kişinin de ayağından yaralandığı öğrenildi.

Ambulansa bindirilen E.Ş, Ç.K. ve Y.K. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler