Kuşadası'nı yine 'Rezil Etti'

Kuşadası'nı yine 'Rezil Etti'

Kuşadası Belediyesi’nin her yağmur yağdıktan sonra göle dönen yolları ve yollarda meydana gelen çökmeler nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan bir fenomen ise hesabından duruma tepki gösterdi.

(HABER: İnan GÜL)

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ilçesini Türkiye genelinde küçük düşürmeye devam ediyor. Aydın’ın parlayan turizm beldelerinden biri olan Kuşadası, Günel’in göreve gelmesinin ardından yolsuzluk, silahlı kavga ve belediyeye yapılan operasyonların yer aldığı haberler ile sık sık gündeme geldi. 

Bunun yanında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ilçeye yaptığı birçok hizmeti üstlenerek, billboard reklamlarıyla algı yapmaya çalışan Günel’e vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi.

Başkan Çerçioğlu’nun desteği olmadan hiçbir hizmet üretemeyen Günel ilçeyi adeta kaderine terk etti. Sosyal medyada 400 binin üzerinde takipçisi olan bir fenomen Kuşadası’ndaki evinin önünden çektiği görüntü ile takipçilerine seslendi. 

“YAZDAN ÖNCE YAPILAN YOL ÇÖKTÜ”

Yaptığı işlerdeki tutarsızlık nedeniyle sık sık eleştirilen Günel’in birkaç ay önce yaptığı yol ilk yağmurda çöktü. Çökmekle kalmayan yolda yarıklar oluştu. Duruma sosyal medyadan tepki gösteren tanınmış fenomen, “Burayı  yazdan önce yaptılar. İlk yağmurda şu hale geleceğini düşünmemiştik. Yani burada bir kanyon oluştu. Yanlışlıkla Allah korusun arabanın tekeri falan düşse çıkamazsın. Bu yoldan arabayla geçemiyoruz artık” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-12-02-at-13-44-11.jpeg

whatsapp-image-2022-12-02-at-13-44-31.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler