Kuyumcularda 14 Şubat mesaisi

Kuyumcularda 14 Şubat mesaisi

Aydın’ın Efeler ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kuyumcularda yoğunluk yaşanıyor. İşletme sahibi olan İbrahim Gül ve Hasan Gül, özel günlerde çiftlerin birbirlerini mutlu etmek için kuyumcuları tercih ettiğini söyledi.

HABER: (Saniye BAŞKAN)

6.jpg

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle pek çok işletme yoğun bir mesai içinde. Bu işletmelerin arasında sarraf ve kuyumcular da yer alıyor. Aydın’ın Efeler İlçesinde uzun zamandır kuyumcu esnafı olan İbrahim Gül bugün işlerinin ekstra yoğun olduğunu belirtti. Gül, “Özellikle çiftler 14 Şubat gibi özel günlerde birbirlerini mutlu etmek için çeşitli arayış içine giriyorlar. Bu konuda takı ve aksesuar almak isteyenler kuyumculara da uğruyor. Bugünler de daha çok ziynet aksesuar tercih ediliyor. Daha çok küpe, kolye ve yüzük gibi ürünler satılıyor. Bu ürünler de daha hafif ve günlük kullanıma uygun tasarımlar daha çok tercih ediliyor. Geçen seneye oranla fiyatlarımız arasında iki kat fark var. Ama bu durum işlerimiz de bir düşüşe sebep olmadı. Her bütçeye uygun ürünlerimiz mevcut” ifadelerini kullandı.

4.jpg

14 ŞUBAT’A ÖZEL TASARIMLAR MEVCUT

Sevgililer gününe özel tasarımların mevcut olduğunu dile getiren Gül, “Bugün için tasarlanan özel tasarım kolye ve aksesuarlar on kişiden yedisinin tercihi oluyor. Bu ürünlerin fiyatı üç bin liradan başlıyor tasarımı, ağırlığı ve tercihe göre fiyatı değişiyor. 14 Şubat hareketliliği yaşanıyor diyebilirim. Herkes bütçesine uygun bir şeyler tercih ediyor. Bugün de yatırımlık alınan çeyrek altın, gram altından ziyade aksesuar tercih ediliyor. Altın her zaman daha kazançlı bir limandır. Herkesin sevgililer gününü kutluyorum. Sevgi bir günlük değil herkes sevdiği ile mutlu bir ömür geçirsin” dedi.

5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler