Mahkeme salonu karıştı

Mahkeme salonu karıştı

Efeler’de kız arkadaşı Merve Kotan ve Ekim Türkmen’i silahla vurarak öldüren Muhammet Gürsoy, hakim karşısına çıktı.

Savunmasında Kotan ve Türkmen’i öpüşürken gördüğünü ve bunun üzerine silahıyla ateş ettiğini söyleyen Gürsoy, “Ben sevdiğim insanı planlayarak ve tasarlayarak öldürecek kadar cani bir insan değilim. Pişmanım. Bu acıyı yaşattığım için ailelerinden özür diliyorum. Biz Merve kotan ile birlikte çalışıyorduk. Arkadaşlığımız vardı. Aileleri biliyordu. O gün benim doğum günümdü. Gece 12 gibi parkta Merve, ben ve Berdan rakı içmeye başladık. Merve ‘Sen Ekim abiye haber vermedin’ dedi. Berda’nın telefondan Ekimi aradım. Ekim'i 14 senedir tanırım. Babamın öğrencisi benim de arkadaşımdır. Haftada 3-4 kez görüşürdük. Ben ağaçların oraya gittim. 15 metre öteye.  Aradan 2 dakika geçti. Gülme sesleri geliyordu. Kafayı çevirdim. İkisinin de dudak dudağa öpüşürken olduğunu gördüm.

 

Arabaya koştum. Silahı alıp yanlarına geldim.  Bir el ateş ettim.  Ben ateş ettiğimde Merve çığlık atıyordu. Doğrudan ateş ettim.  Dönüp kustum. Bir daha baktığımda ikisini de kafadan vurduğumu gördüm.Ben daha önce uyuşturucu madde kullandım. En son 2 hafta önce ekstasy kullanmıştım.  Olay günü ise hiçbir şey kullanmadım.  Olaydan sonra eve gittim.  Üstümü aldım. O sırada polisler aradı. Ben de polise teslim oldum.  Silahı olaydan iki gün önce aldım.  Daha önce yaralama suçundan yargılanmıştım. O zaman silahıma el konulmuştu. Bu silahı da av için aldım. Ben sevdiğim insanı planlayarak ve tasarlayarak öldürecek kadar cani bir insan değilim. Pişmanım.” dedi

 

Mahkeme salonunda hakimin karşısında tartışan sanık Muhammed Gürsoy baba Salih Kotan'a saldırdı. Dışarda bekleyen ailelerinde birbirine girmesi ile devreye polis girdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler