Marka hizmet kitap kafelerin 12’ncisi açılıyor

Marka hizmet kitap kafelerin 12’ncisi açılıyor

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Kitap Kafelerin 12’ncisi hizmete giriyor.

Efeler’in dört bir yanını saran Kitap Kafeler; ders çalışmak, kitap okumak ve araştırma yapmak isteyenlere konforlu bir ortam sağlıyor. Güler yüzlü çalışanları ile ücretsiz ikramları da Kitap Kafeleri ön plana çıkaran diğer özellikler arasında yer alıyor. Kentte bilgiye ulaşmak isteyenlerin ilk tercihi olan Kitap Kafelerin 12’ncisi, 20 Eylül Çarşamba günü saat 13.00’te Meşrutiyet Mahallesi, Gençlik Caddesi 2072. Sokak’ta gerçekleştirilecek olan açılış töreniyle hizmete sunulacak.

afis-3.jpeg

BAŞKAN ATAY: “BİLGİ BİZİM EN BÜYÜK SERVETİMİZ”

Efeler halkını 12’nci Kitap Kafe açılışına davet eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Bilgi bizim en büyük servetimiz, gelecek nesillere bırakacak olduğumuz en önemli miras. Bu mirasın tüm çocuklarımıza ve bilgiye erişmek isteyen her yaştan vatandaşımıza eşit şekilde dağıtılması gerek, Kitap Kafeler bunun için var. Gerekirse her sokakta bir Kitap Kafe açacağız. 12’nci Kitap Kafemizin açılışına tüm Efeler halkını ve tüm kitap tutkunlarını bekliyoruz” diye konuştu.

3-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler