Zincir marketler 1 Ocak Pazartesi saat kaçta açılacak?

Zincir marketler 1 Ocak Pazartesi saat kaçta açılacak?

31 Aralık Pazar gecesi itibariyle yeni yılına adım atıyoruz. Her sene olduğu gibi 1 Ocak Pazartesi günü resmi tatil olarak uygulanıyor ve yeni yılın ilk gününde okullarla resmi kurumlar tatil oluyor. Peki, marketler 1 Ocak Pazartesi saat kaçta açılacak?

Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kalırken, 31 Aralık gecesi pek çok kişi kutlama yapmayı planlıyor. 1 Ocak Pazartesi günü ise eczanelerden borsaya, hastanelerden okullara pek çok kurum ve işletme kapalı olacak. Bu kapsamda halkın büyük kesimine hitap eden ve sunduğu ürün çeşitleri ile günlük alışverişin büyük bölümünü karşılayan zincir marketlerin 1 Ocak Pazartesi günkü durumu merak konusu oldu. İşte yeni yılda planlanan BİM, A101, Şok Market, Carrefour, Migros çalışma saatleri…

MARKETLER 1 OCAK PAZARTESİ SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Kahvaltılıklardan meyce sebzelere, et ürünlerinden mutfak malzemelerine geniş ürün yelpazesi ile halkın ihtiyaçlarına karşılık veren zincir marketler özellikle bayramlarda çalışma saatlerinde değişikliğe gidiyor.

Ancak 1 Ocak 2024 Pazartesi gününde marketlerin çalışma saatlerinde bir değişiklik bulunmuyor. Buna göre yeni yılın ilk gününde zincir marketler her zamanki saatlerinde kapılarını müşterilerine açacaklar.

BİM, A101, ŞOK MARKET, CARREFOUR, MİGROS ÇALIŞMA SAATLERİ 2024

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM Market çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 21.00’a kadar hizmet vermeye devam eder.

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ

A101 şubeleri hafta içi ve hafta sonu saat 09.00 - 21.30 aralarında çalışıyor.

Hizmet gün ve saatleri; resmî tatil, dini tatil, idari izin, mücbir sebep, yasal düzenleme, mağazanın konumu ve bölgesi gibi sebeplerle değişkenlik gösterebilir.

ŞOK MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Şok marketler hafta içi ve hafta sonu saat 09.00 ile 21.00 arasında hizmet veriyor.

MİGROS ÇALIŞMA SAATLERİ

Migros Market çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 08.30 ya da 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 21.00’a kadar hizmet vermeye devam eder.

Ayrıca AVM içerisinde yer alan Migros marketlerin çalışma saatleri ise alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerine göre değişiklik gösterirken, genellikle 10:00- 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

CARREFOUR ÇALIŞMA SAATLERİ

CarrefourSA marketleri haftanın 7 günü boyunca sabah 10.00’da açılıyor, akşam ise saat 22.00’de kapanıyor. Ayrıca alışveriş merkezi içerisinde yer alan mağazalar ise 10:00 - 22:00 saatleri arasında açıktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler