Med Yapı'dan mimarlar için unutulmaz gece

Med Yapı'dan mimarlar için unutulmaz gece

4-10 Ekim Dünya Mimarlar Haftası, Med Yapı sponsorluğunda gerçekleştirilen görkemli etkinlik ile son buldu.

4-10 Ekim Dünya Mimarlık Haftası, Mimarlar Odası Aydın İl Temsilciliği öncülüğünde hafta boyunca gerçekleştirilen birçok etkinlik ile kutlandı. Etkinliklere Aydın'da bulunan birçok mimar katıldı. 

"MED YAPI SPONSORLUĞUNDA GÖRKEMLİ GECE"

Çeşitli etkinliklere sahne olan hafta, Med Yapı sponsorluğunda gerçekleştirilen görkemli program ile son buldu. Efeler ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi'nde bulunan bir kır bahçesinde bir araya gelen mimarlar, gönüllerince eğlendi. Şarkıcı Merve Sezer'in sahne aldığı geceye Aydın'da görev yapan onlarca mimar katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Mimarlar Odası Aydın İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Cemre Şahin Kazıcı, program sponsoru Med Yapı yöneticileri Miraç Aşkın Esenuluğ ve Deniz Bayram'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. 

"VİTRA BİR DÜNYA MARKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR" 

Programda konuşma yapan Esenuluğ, Aydınlı mimarlara tasarımlarında Med Yapı ürünlerini kullandıkları için teşekkür etti. Med Yapı'nın Aydınlı mimarların yanında olduğunu belirten Esenuluğ, "Sanatında sınır tanımayan ve yaşam alanları tasarlıyan siz mimarlarımızın Vitra camiası için önemli bir yere sahip olduğunuzu belirterek Medyapı firması olarak bu özel gecenin sponsorluğunu üstlenmekten onur duyuyoruz. Vitra çağımızın gerektirdiği modern çalışma yöntemleri, nitelikli personel seçimi, kullanılan malzeme ve ekipmanın kalitesini pozitif bir ivme ile sürekli geliştirerek müşterilerin ihtiyaçlarını kesintisiz tespit edip en iyi şekilde cevaplar. Dünyaca ünlü mimarlar ile çalışan Vitra, "Herkes için tasarım" felsefesiyle özgün ve inovatif çözümler üretir; klasik ve modern çizgileri bir araya getirerek konforlu tasarımlar sunar. Vitra artık ulusal bir marka olmaktan çıkıp bir dünya markası olma yönünde ilerlerken siz değerli mimarlarımıza tasarımlarınızda Vitra ürünlerine yer vererek bu ilerlemeye katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, herkese keyifli akşamlar dilerim" dedi.

whatsapp-image-2021-10-11-at-11-53-41.jpeg

whatsapp-image-2021-10-11-at-12-54-13.jpeg

whatsapp-image-2021-10-11-at-12-56-30.jpeg

whatsapp-image-2021-10-11-at-11-50-33.jpeg

whatsapp-image-2021-10-11-at-11-50-33-1.jpeg

whatsapp-image-2021-10-11-at-11-50-32.jpeg

whatsapp-image-2021-10-11-at-11-52-59.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler