Mehmet Erdem o iddiaları yalanladı

Mehmet Erdem o iddiaları yalanladı

AK Parti Eski Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kendisinin ve oğlu Ahmet Erdem’in hakkında yapılan iddiaları yalanladı.

AK Partili Erdem kendisinin Aydın Tellidede’de Bülent Arınç ile görüştüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını haberde bahsedilen saatte Denizli’de olduğunu ifade etti.

 

Mehmet Erdem yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

 

“Aydın Şafak isimli yerel internet haber sitesinde şahsım ve Oğlum Avukat Ahmet Erdem’le ilgili yalan ve yanlış haberler yayınlanmıştır. Haber yayınlanır yayınlanmaz gerekli cevap Oğlum tarafından sosyal medya hesabından ve köşe yazısı yazdığı yerel internet haber sitesinde haber olarak verilmesine rağmen kamuoyuna yayılan yalan ve yanlış bilgileri önlemek adına ben de basın açıklaması yapmak durumunda kaldım. 

 

Yapılan yalan ve yanlış haberin içeriğinde benim Sayın Bülent Arınç’la an itibariyle (haberin servise verildiği anda) Aydın Tellidede’de gizli bir toplantı yaptığım ifade edilmiştir. Bu tamamen uydurma kuyruklu bir yalandır. Çünkü ben zaten Denizli’ye ziyarete gelmiştim ve Aydın’da değildim ve bunu da sosyal medyada yer bildirimi ile kamuoyu ile paylaştım.”

 

“Hiçbir siyasi partiyle görüşmemiz olmadı”

 

“Sayın Bülent Arınç’ın isminin olaya katılması ayrıca çok çirkin bir gazetecilik örneğidir. Ne benim ne de Oğlum Avukat Ahmet Erdem’in yeni kurulan siyasi partilere hiç bir şekilde başvurumuz, görüşmemiz veya herhangi bir talebimiz olmamıştır. Ben daha önce de sosyal medya paylaşımlarında açıklamıştım. Sayın Recep Tayyip Erdoğan yaşadığı ve siyasete devam ettiği müddetçe, hiçbir makam ve mevki beklentim olmadan onun yanında olacağım. Türkiye’nin üzerindeki oynanan oyunlar ve yaşadığımız süreçte onun omuzlarındaki ağır yükü görüyor, onun yanında olmak durumunda olduğumuzu herkese de söylüyorum. 

 

Bu yalan, yanlış ve kurgu haberleri kimler,neden yaptırıyor tahmin ediyorum. Bizi bilen ve tanıyanlar duruşumuzu ve çizgimizi iyi bilir. Durmak yok yola devam diyorum. Konuyla ilgili açıklamamı kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler