Mehmet Erdem’den Güler hakkında açıklama
Mehmet Erdem, hakkında “yasak aşk” iddiaları ortaya atılan ve kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Nuri Güler ile ilgili konuştu.
İddialara göre, Nuri Güler’in belediyede görev yapan ve kendisinden daha genç bir kadın personelle ilişki yaşadığı öne sürüldü. Gündeme bomba gibi düşen gelişmenin ardından Güler, kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Erdem, topu parti sözcülüğüne attı. Erdem, “Gerekli açıklamayı partimizin sözcüsü Ömer Çelik kamuoyuyla paylaştı. Bunun dışında söyleyeceğimiz bir şey yok” dedi.
“Olan oldu” yorumu dikkat çekti
Son günlerde Uşak’ta yaşanan belediye tartışmaları üzerinden muhalefeti eleştiren Güler’in, kendi hakkında çıkan iddialarla ilgili sürece dair Erdem’in “Olan oldu” ifadelerini kullanması dikkat çekti.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.