Melisa’ya anlamlı bayram hediyesi

Melisa’ya anlamlı bayram hediyesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ramazan Bayramı öncesi duygu dolu bir yardımın mimarı oldu.

Alıcık, Aydın’ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde yaşayan Melisa Pasaklı’ya hayırseverlerin de desteğiyle birlikte bir tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Ramazan Bayramı sevincini erkenden yaşayan genç kızın mutluluğu gözlerinden okundu. Başkan Alıcık ise emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmanın kendileri için en önemli görev ve sorumluluk olduğunu ifade eden MHP’li Alıcık, Tekerlekli sandalye ile Melisa evladımız hareket kazanacak. Onun mutluluğu insanlığın mutluluğu olsun. Hep mutlu olsun. Güzel günlerde kullansın inşallah. Türk milletinin ayrılmaz üyeleri olan engelli vatandaşlarımıza, engelli bireyi olan ailelerimize hizmet etmek onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek öncelikli görev ve sorumluluğumuzdur. Bu güzellik için büyük gayret sarf eden, yönetim kurulunda birlikte çalışmaktan onur duyduğun arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler