Memleket Partisi Aydın'da parçalanıyor

Memleket Partisi Aydın'da parçalanıyor

Memleket Partisi Aydın'da çalkalanmaya devam ediyor. Cavit Yenipazarlı öncülüğünde bekleneni karşılayamayan Memleket Partisi'nde yeni istifaların olacağı öne sürüldü.

Memleket Partisi Aydın'da hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor. Birçok ilçede yapılanamayan Memleket Partisi'nde yeni çatlaklar oluşmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefinde olan Cavit Yenipazarlı'nın teşkilatlar üzerindeki etkisini kaybettiğini öne süren CHP'den Memleket Partisi'ne geçen eski İl Başkanı Barkan Kalınomuz, "Kimsenin birbirinden haber yok" dedi. 

"BEN HAKLIYDIM"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ağır ifadelere yer veren Kalınomuz, "Kuşadası 13 yönetici, toplamda 50 kişi Memleket Partisi’nden istifa. Ben haklıydım. Cavit al başına çal. Bokla yapılan sidikle yıkılır canikom. İlçe Başkanı benim haberim yok demiş. Ulen birbirinizden haberiniz yok. Bizde bir laf vardır, ablanın gözünü eniştenden daha iyi bilemezsin” ifadelerini paylaştı.

"BİZE ULAŞAN BİR ŞEY YOK BELKİ YOLDADIR"

Konuyla ilgili AJANS AYDIN gazetesine konuşan Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, "Bizim elimize şuana kadar bu istifalar ile ilgili ulaşan bir şey yok. Genel Merkeze de ulaşmamış. Yani duyuyoruz bizde. Ama resmi bir şey yok. Belki yoldadır istifalar, buna bir şey diyemem şuanda" dedi.

whatsapp-image-2022-05-05-at-14-50-15.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler