Merhum Gazeteci Küçük’ün anısına fotoğraf sergisi

Merhum Gazeteci Küçük’ün anısına fotoğraf sergisi

2016 yılında vefat eden Gazeteci Mehmet Küçük’ün kızı Fulya Küçük, merhum babasının anısına fotoğraf sergisi açtı. 57 fotoğrafın yer aldığı sergide, Küçük’ün imza attığı haberlere ilişkin arşiv de yer aldı.

Aydın’da uzun yıllar çeşitli gazetelerin muhabirliğini yapan merhum Mehmet Küçük anısına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün sergi salonunda fotoğraf sergisi açıldı. 

2016 yılında vefat eden gazetecinin kızı, fotoğraf sanatçısı Fulya Küçük’ün objektifinden 57 eserin gösterime sunulduğu sergi, fotoğraf severlerin beğenisini topladı. Merhum gazetecinin fotoğraf makinaları, telsizi, basın kartları ve yaptığı haberlere ilişkin gazete kupürlerinin de yer aldığı sergiden elde edilen gelirle, Marmaris’te orman yangınından zarar gören alanlarda hatıra ormanı oluşturulması planlanıyor. 

Rahmetli babasının kaleme aldığı haberlerle toplumu aydınlattığını, bunun yanı sıra doğa aşığı bir insan olduğunu dile getiren Küçük, “Burada gerek Türkiye’de gerekse de yurtdışında çeşitli tarihî ve doğal mekânlarda çektiğim 57 fotoğrafı sergiliyorum. Bunun yanı sıra babamın kullandığı araç gereçleri, telsizi, fotoğraf makinesi, arşivi de yer alıyor. Çok duyguluyum. Çok mutluyum, çok onurluyum. Bu benim ilk sergim. Rahmetli babamın anısına açtım. Buradan elde ettiğimiz gelirle de babam ve dostlarım adına, Marmaris’te hatıra ormanı oluşturmayı planlıyoruz. Katkı veren herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı. 

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun da sergiyi ziyaret ederek, açılan anı defterine düşüncelerini yazdı.

whatsapp-image-2022-03-24-at-14-56-22.jpeg

whatsapp-image-2022-03-24-at-14-56-20.jpeg

whatsapp-image-2022-03-24-at-14-56-21.jpeg

whatsapp-image-2022-03-24-at-14-56-22-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler