Mersin ile Özmen arasındaki atışma büyüyor

Mersin ile Özmen arasındaki atışma büyüyor

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin arasındaki atışma sürüyor. Özmen'in sözlerine yanıt veren Mersin, "Aydın halkı sana gereken cevabı verecek" dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin arasında başlayan atışma devam ediyor. Özmen kendisine yönelik 'zübük' benzetmesi yapan Mersin'e, "Muhatap alıp cevap vermek, Allah'ın bahşettiği nefesi boşa harcamak olur" yanıtıyla cevap verdi.

Özmen, "O bizim dengimiz değil biz onu muhatap almıyoruz. Aydın'da onun siyasete getirmeye çalıştığı çukurda biz ve arkadaşlarımız olmayacağız. Siyasetin bir edebi, bir ahlakı, siyasi eleştirinin bir seviyesi olmalıdır. Bu tür insanlara Aydınlı hemşehrilerimizin pirim vereceğine de inanmıyorum" ifadelerine yer verdi.

"BEN NEFESİMİ YOKSUL BIRAKTIĞINIZ VATANDAŞIN HAKKINI KORUMAK İÇİN HARCAYACAĞIM"

Özmen'in sözlerinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Mersin, "AK Parti İl Başkanı, Allahın bahşettiği nefesi bugüne kadar hangi hayırlı işe harcadığını sadece ben değil tüm Aydın halkı merak ediyor. Başkana şunu söylemek gerekiyor. Ben nefesimi sizin yok yoksul bıraktığınız vatandaşın hakkını korumak için harcayacağım. Sen milletvekili istikbalin için bu nefesini saklamaya devam et Aydın halkı sana her seçimde verdiği cevabı yine misliyle verecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler