Mersin: 'Partiye zarar vererek kaçmayı uygun gördüler'

Mersin: 'Partiye zarar vererek kaçmayı uygun gördüler'

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, delege seçimleri öncesi yaşanan olayların ardından açıklamalarda bulundu.

Mersin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sürecin başından bugüne kadar ortamı germeye yönelik açıklamaları sürekli dinledik. Ama biz bu oyuna gelmedik, hep sustuk. Ekibime de teşekkür ediyorum. Bugün parti üyesi olmayan kalabalık bir grupla geldiler. Sanki bir güçlermiş gibi. Dediğim gibi biz zaten en başından beri bu sıkıntının yaşanacağını biliyorduk. Ama hep sustuk, ortam gerilmesin diye.”

“TÜZÜĞE AYKIRI HİÇBİR ŞEY YOK”

“Parti binasında seçim olmaz iddiası vardı. Yukarıda karşı listenin adayıyla da görüştüm. Daha önce kendisi de yöneticilik yaptı. Parti binasında seçim yapmış bir arkadaşımız kendisi. Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe başkanlığında ilk defa bir delege seçimi oluyormuş ve bunu yapıyormuşum gibi bir algı yaratmaya çalıştılar. Biz tüzüğe aykırı hiçbir şey yapmadık. Bir de beyaz zarf iddiası var. Daha seçim başlamadı, daha önünüze zarf gelmedi. Nasıl beyaz diyebiliyorlar.”

“BAŞTAN YANLIŞ YAPTILAR”

“Onlar en başından düğmeyi yanlış iliklediler. İlk düğmeyi yanlış ilikledikten sonra gömleğin diğer düğmeleri de yanlış iliklendiği için kendileri bu seçimden kaçmayı ve bu şekilde partiye zarar vererek kaçmayı uygun gördüler, bunu reva gördüler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler