METEOROLOJİ AYDIN'I UYARDI

METEOROLOJİ AYDIN'I UYARDI

MGM, Aydın'da yarın sabah saatlerinden itibaren başlayarak Pazar günü akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.

Aydın'da bir süredir Yaz günlerini aratmayan hava sıcaklıkları yarından itibaren düşüşe geçecek. Pazar ve Pazartesi günleri yağışlı havanın etkili olmasının beklendiği kent için kritik uyarı ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi.

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre; Aydın kent genelinde yarın sabah saatlerinden başlayarak Pazar günü akşam saatlerine kadar kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması bekleniyor. Vatandaşları ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ile soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı uyaran müdürlüğün açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Rüzgarın; Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz'de yarın (17.04.2021 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren, İç Anadolu Bölgesi ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde Pazar (18.04.2021) sabah saatlerinden itibaren güney (Lodos) yönlerden kuvvetli ve fırtına (40-70 Km/saat), Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde zaman zaman kuvvetli Fırtına (60-90 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler