MHP Aydın heyeti sahaya indi

MHP Aydın heyeti sahaya indi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile başlatılan Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programlarına, Aydın’ın doğu ilçelerinde devam edildi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP MYK Üyeleri Deniz Depboylu, Ahmet Savaş Çolak, Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile MHP ilçe yöneticilerinin katıldığı ziyaretler kapsamında, Kuyucak, Buharkent, Karacasu bölgelerinde ziyaretler gerçekleştirildi.

MHP heyeti önce Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ü ziyaret etti. Kuyucaklı vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden MHP heyeti, daha sonra Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Abdullah Sevgi’yle bir araya geldi.

Heyet, Kuyucak’taki temasları kapsamında terör şehidi Bahri Uçuş’un ailesini ve Türkiye cam sektörünün en önemli şirketlerinden biri olan Pirinçler Holding bünyesindeki Çağdaş Cam işleme fabrikasını ziyaret etti. Daha sonra Karacasu’ya geçen MHP heyeti, Karacasulu vatandaşların katıldığı kapalı salon toplantısı gerçekleştirdi. Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen’le bir araya gelen MHP heyeti, şehit Kenan Karabacaklı’nın ailesini ziyaret etti.

MHP heyeti Karacasu’nun ardından Buharkent’e geçerek Belediye Başkanı Mehmet Erol ve Kaymakam Alper Açıkgöz ile görüştü.


whatsapp-image-2022-05-27-at-18-16-51.jpg


whatsapp-image-2022-05-27-at-18-16-52-2.jpg


whatsapp-image-2022-05-27-at-18-16-52-3.jpg


whatsapp-image-2022-05-27-at-18-16-52.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler