MHP AYDIN TEŞKİLATI BÜYÜK KURULTAYA HAZIR

MHP AYDIN TEŞKİLATI BÜYÜK KURULTAYA HAZIR

MHP Aydın İl Teşkilatı, partinin Büyük Kurultay'ı öncesi kentin dört bir yanını pankartlarla süsledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı, 18 Mart Perşembe günü Ankara'da gerçekleştirilecek. Türkiye'nin dört bir yanından partililerin katılması beklenen kurultay öncesi harekete geçen MHP Aydın İl Teşkilatı, şehrin dört bir yanını Aydınlıları kurultaya davet eden pankartlarla süsledi.

Kurultaya dört gün kala açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Milliyetçi Hareket Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2021 Perşembe günü Ankara Spor Salonunda saat 10.00'da gerçekleşecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün liderliğinde İLKADIM da başlayan kurultaylarımız,18 Mart'ta Ankara Spor Salonu'nda, 13.Olağan Büyük Kurultayımız ile düşmana korku, dosta güven aşılayacaktır.

MHP Genel Başkanımız , Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli; 13. Olağan Büyük Kurulta'yda partimizin ve camiamızın tek adayıdır.  MHP Aydın Teşkilatları; Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde ve  zindedir.

Aydın Kentimiz tüm teşkilatları büyük kurultayımıza coşku ve heyecan içinde hazırdır.

İstiklal için birlik diyoruz. İstikbal için dirlik diyoruz. And olsun, kazanın Türkiye olacağına yürekten inanıyoruz. Kahraman Türk milleti kaybetmez, mazisinde de kaybetmemiştir. Korkaklar ise her gün kaybetmeye, her gün ölüp ölüp dirilmeye mahkumdur. Safımız belli, tarafımız belirgindir. Sevdamız millet, gücümüz devlettir. Hakem ve hakim olan Türk millettidir. Himaye edenimiz ise Cenab-ı Allah’tır."
dedi.

whatsapp-image-2021-03-14-at-14-29-45.jpeg

whatsapp-image-2021-03-14-at-14-29-43.jpeg

whatsapp-image-2021-03-14-at-14-29-42.jpeg

whatsapp-image-2021-03-14-at-14-28-58.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler