MHP Efeler Baskın ile ''devam'' dedi

MHP Efeler Baskın ile ''devam'' dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Efeler İlçe Teşkilatı’nın 3’üncü Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Ahmet Baskın, yeniden bu göreve seçildi. Efeler İlçe Teşkilatı’nın üçüncü olağana kongresi, İzmir yolunda ki kır bahçesinde yapıldı.

Divan başkanlığını MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Yıldırım üstlendi.

‘’DAHA FAZLA BİR OLACAĞIZ, BİZ OLACAĞIZ’’

Saygı durusu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre de ilk olarak İlçe Başkanı Ahmet Baskın söz aldı. Daha fazla bir olacağız, biz olacağız diyen Baskın,‘’İçinde bulunduğumuz süreçte her zamankinden daha fazla bir olacağız, biz olacağız. Büyük bir aile olduğumuzu unutmayacağız. Duraklamaya zamanımız yoktur. Yerimizde saymaya hiç niyetimiz yoktur.

Bedeli ne olursa olsun hesabi değil hasbi olacağız. Buradan FETÖ’nün, PKK’nın eline düşmüş, her fırsatta MHP ve Bilge Liderine saldırmayı adet edinmişlere sesleniyoruz. MHP, kimsenin kum torbası değildir. Önüne gelenin şamar oğlanı, her saldırganlığı sineye çekecek acziyete hiç sahip değildir. Ayağımıza basan olursa uyarıyoruz, aklını başından alırız. Ömrünü Ülkücü Hareket’e vakfetmiş, Türk siyasetinin ilkeli ve bilge lideri saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’e sadakatimiz şerefimizdir. Şerefin tavizi olmaz, olamaz” şeklinde konuştu.

Ahmet Baskın listesinde, ''Edeviye Bozkurt, Fatih Akyağcı, Serkan Ünan, Fethi Yağız, Onur Cingöz, Kazım Sertçelik, Ali Marmara, Halil İbrahim Direk, Selahattin Lokmacılar, Hidayet Başağa, Şerif İzcioğlu, Hakan Kalkan, Levent Akçay, Mahmut Şimşek, Önder Karacan, Süleyman Özcan, Ramazan Babacan, Musa Taşsın, Ümmet Şimşek, Musa Yıldızdoğan, Bülent Hayrettin Dönmez, Osman Özpınar’’ isimlerine yer verdi.

‘’TÜRKLÜĞÜN SON KALESİ’’

Baskın’dan sonra söz alan MHP Aydın İl Başkanı Hüseyin Alıcık konuşmasında, ‘’Türklüğün son kalesini adam gibi savunmamız gerekiyor. Neden diyorum? Türk milliyetçileri, fitne, fesat, dedikodu, sen ben davasına düştüğünde Allah göstermesin bizim son kalemiz düşme noktasına gelebilir. Bu saatten sonra durmak yok.

Bu saatten sonra çalışma zamanı. Bu saatten sonra Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, bana il başkanlığı görevini takdim ettiğinde dedi ki, ‘2 dönem belediye başkanlığını adam gibi yaptın, il başkanlığının da gereğini yapacaksın.’ Hiç durmadan çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız ve başaracağız. Eğer biz gevşettiğimiz an Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Allah göstermesin sıkıntıya düşebilir. Birlik ve beraberliğimiz sıkıntıya düşebilir’’ cümlelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler