MHP Germencik'te Ulutaş yeniden başkan

MHP Germencik'te Ulutaş yeniden başkan

Milliyetçi Hareket Partisi Germencik İlçe Teşkilatı’nda olağan kongre gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen İlçe Teşkilatı Kongresi’nde mevcut Başkan Turgay Ulutaş, yeniden ‘’başkan’’ seçildi.

Aydın ili Germencik ilçesinde ki 19 Mayıs Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, Ak Parti Germencik İlçe Başkanı Mustafa Bircan, Milliyetçi Hareket Partisi Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, meclis üyeleri ve partililer katılım gösterdi.

‘’BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE DÜNDEN ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ’’

Kongre de konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Alıcık, ‘’Birlik ve beraberlik içerisinde dünden çok daha fazla çalışmalıyız. Çalıştığımız da başarılı olduğumuzu daha önce de gördük. 2007’ de MHP, Aydın’ da üç milletvekili çıkardı. 2009’ da Aydın’ın en güzel yerlerinde belediye başkanlarını aldı. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ama biz inanmazsak, beraber olamazsak, bütünlüğü sağlayamazsak kazanamayız’’ dedi.

‘’CUMHUR İTTİFAKI OLARAK AYDIN’DA BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLADIK’’

Sen ben davasına düşmenin sıkıntısını çektiklerini dile getien Alıcık, ‘’Cumhur ittifakı olarak Aydın’ da birlik ve beraberlik sağladık. 7 ilçe de seçimi kazandık. Bu birlik ve beraberliği, diğer ilçelerde de sağlamış olsaydık, Cumhur İttifakı olarak biz kazanmış olacaktık’’ ifadelerini kullandı.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Germencik mevcut İlçe Başkanı Turgay Ulutaş, ‘’Ekibim ile birlikte partimizin başarısı için elimizden ne gelirse yapacağız’’ diye konuştu.

Konuşmalarının ardından, Ulutaş Başkanlığındaki tek liste ile seçime girdi. Gerçekleştirilen seçimde, kullanılan geçerli oyların hepsini alan Ulutaş, yeniden başkan oldu.

Turgay Ulutaş başkanlığında ki yönetim kurulu, Ergün Akkaş, Mustafa Çetinkol, Hüseyin Develi, Hatice Berber, Recep Öner, Rahim Kabakçı, Recep Demir, Özkan Mendirme, Eray Önder, Ergün Ünlü, Mehmet Ali Karakoyun, Ahmet Kılıçdoğan, Fait Madran ve Halil Öztürk'ten oluştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler