MHP İncirliova'da 'İstifa açıklaması'

MHP İncirliova'da 'İstifa açıklaması'

Sosyal medya hesabından AK Parti'yi hedef alan paylaşım yapan MHP İncirliova İlçe Yönetim Kurulu yedek üyesi Mustafa Kuleli'nin istifası alındı.

MHP İncirliova ilçe teşkilatı yedek üyesi Mustafa Kuleli sosyal medya hesabından İstanbul'da hayatı olumsuz etkileyen kar ile mücadele noktasında iktidara yönelik eleştiride bulundu. 

Kuleli, AK Parti'yi hedef alan paylaşımında şu ifadelere yer verdi. "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu balıkçı restoranında yemek yedi diye eleştiren beyler, yeni yapılan İstanbul havaalanının yağan kardan çatısı çöktü, neden konuşmuyorsunuz, neden eleştirmiyorsunuz? Dillerinizi mi yuttunuz? AKP yaparsa böyle yapar demi? İstanbul şehrinin ana yolları hatta E-5 uluslararası kara yolu Ulaştırma Bakanlığı ile karayolları bölge müdürlüklerinin görev alanları içerisindedir. Diğer yollar da ilçe belediyelerin görevleridir. CHP ve Millet İttifakı taraftarı değilim. Realist bir Türk vatandaşıyım."

"CUMHUR İTTİFAKININ SAVUNUCUSU OLACAĞIZ"
 
Paylaşımın üzerine harekete geçen MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, Kuleli'nin istifasının alındığını duyurdu. Tanrıkulu yaptığı açıklamada, "MHP İncirliova ilçe teşkilatı yedek yönetim kurulu üyesi Mustafa Kuleli'nin sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımları dolayısıyla İlçe Başkanı ve ilçe teşkilatı olarak gerekli müdahaleyi yapmış bulunmaktayız. İlçe Başkanlığı olarak her zaman Genel Başkanımız emrinde İl Başkanımız nezdinde Cumhur ittifakının bayrağını sonuna kadar savunucusu olacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın kamuoyunun bilgisine tüm dostlarımıza sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler