MHP’den Didem’de görkemli Seçim Ofisi açılışı

MHP’den Didem’de görkemli Seçim Ofisi açılışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında İlçe Seçim Ofisi’ni milletvekili adaylarının katılımıyla açtı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri kapsamında MHP Didim İlçe Seçim Ofisi, hizmete açıldı.
Yeni Mahalle, 819 Sokak’ta hizmete giren ofisin açılışına MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın Milletvekili Adayları Deniz Depboylu, Burak Pehlivan ve Çetin Durmaz, MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, Didim Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Kubaliç ile çok sayıda partili katıldı. 

PEHLİVAN: “SÖZ ARTIK HAKEM OLAN TÜRK MİLLETİ’NİNDİR”

Açılışta konuşan MHP Aydın Milletvekili Adayı Burak Pehlivan, “Didim seçim ofisimizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 14 Mayıs seçimlerinin tarihi önemini biliyoruz. Milletvekili adaylarımızla birlikte Aydın’ın her yerini karış karış geziyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz için destek istiyor, gönüldaşlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. 

Her bölgemizde MHP’mize teveccüh giderek artmaktadır. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Aydın’da tarih yazacağız. Söz artık hakem olan Türk Milleti’nindir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla seçimi kazanacağını sahada görüyoruz. MHP’miz de en üst sayıda milletvekili ile mecliste yerini alacaktır. Başta İlçe Başkanımız Mustafa Sağdıç ve yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm ekibimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

img-20230422-wa0063.jpgimg-20230422-wa0060.jpgimg-20230422-wa0064.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler